Nieuws

Leerlingenraad 

OBS de Erasmus

Onze leerlingenraad bestaat in het schooljaar 2021-2022 uit twaalf leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. Na de verkiezingen van afgelopen oktober in groep 6, kwamen er vier nieuwe leerlingen bij (Esila, Oumaira, Safa en Nohaila).
Dit jaar zullen we ons buigen over plannen voor het schoolplein. We vinden dat het schoolplein aantrekkelijker gemaakt moet worden, zodat we er fijn op kunnen spelen. We zouden heel graag een nieuw klimrek willen. Ook missen we duikelrekken. Hoe leuk zou het zijn om een stormbaan aan te leggen, zodat we lekker veel kunnen bewegen op het plein? Allemaal plannen voor onze school waar we vrolijk van worden. We gaan ons best doen om er iets moois van te maken.
Gezonde kinderen in een gezonde school, daar staat de leerlingenraad voor!


Groepen 6:   Esila Coban, Oumaira Bouchnafa,
Safa Khadjazadah en Nohaila El Hajri

Groepen 7:    Mirale N’Mar, Montasser al Amri,
Nidae al Attar en Usman Rabiou

Groepen 8:    Özgür Cinkiz, Fatima Alouamari,
Wesal Khadjazadah en Abdullah el Haddad

De leerlingenraad stelt zich voor

Özgür
Hallo, ik ben Özgür uit groep 8a. Ik heb veel zin in dit derde jaar als lid van de Leerlingenraad. Ik ben 12 jaar oud. Eén van mijn ideeën is om meer uitstapjes met de groepen te maken. Mijn hobby’ s zijn voetballen en gamen.


Fatima
Ik ben Fatima en ik ben 12 jaar oud. Ik zit in groep 8a en ik vind dansen en tekenen leuk. Dit is mijn derde jaar in de leerlingenraad en ik vind het leuk om regels en ideeën te bedenken en om te vergaderen. Ik ben goed in notuleren en doe dat bijna elke vergadering. Eén van mijn ideeën is om in plaats van een sportdag een wedstrijddag te organiseren of een talentenjacht voor de hele school te houden.

Wesal
Ik ben Wesal en ik ben 11 jaar, ik zit in groep 8a en dit is mijn derde jaar als lid van de leerlingenraad. Mijn hobby’s zijn lezen en voetballen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik de school nog beter en leuker wil maken. Eén van mijn ideeën is om huiswerkbegeleiding aan te bieden voor leerlingen die dat nodig hebben.


Abdullah
Ik ben Abdullah en ik ben 11 jaar. Mijn hobby’s zijn voetballen, koken en buitenspelen. Ik zit in de leerlingenraad want ik heb goede ideeën voor de school. Ik wil de school beter maken.Mirale
Ik ben Mirale, ik ben 11 jaar en zit in groep 7a. Mijn hobby’s zijn tekenen, koken en zwemmen. Ik zit in de leerlingenraad en vind het leuk om te vergaderen met juf Isis. Het lijkt me leuk om een keer met de groepen naar de schaatsbaan te gaan, dat is mijn idee. Ik wil helpen om leuke plannen te bedenken voor de school.


 

Montasser
Ik ben Montasser en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in groep 7a. Mijn hobby’s zijn voetballen en buitenspelen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik de school wil helpen om mooie, betere en goede ideeën te krijgen. Ik wil helpen meedenken!

 
 

Nidae
Ik ben Nidae. Ik ben 10 jaar. Ik zin in groep 7b. Mijn hobby’s zijn skateboarden en tekenen. Ik ben blij dat ik ben gekozen voor de leerlingenraad en ik ga mijn best doen om leuke plannen te bedenken voor de school.

 

Usman
Ik ben Usman, ik ben 11 jaar oud. Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten en om plannen te maken. Ik zit in groep 7b. Mijn idee is dat kinderen lief voor elkaar moeten zijn en niet elke keer boos op elkaar moeten zijn. Mijn hobby’s zijn buitenspelen, voetballen en gamen. Het is leuk om te vergaderen met de leerlingenraad.


 

Esila
Ik ben Esila, ik ben 9 jaar en zit in groep 6a. Mijn hobby’s zijn tekenen, zwemmen, gymmen en paardrijden. Ik zit voor het eerst in de leerlingenraad en vind het leuk om te vergaderen met de kinderen en met juf Isis. Ik wil leuke plannen maken voor de school.

 
 

Oumaira
Hoi ik ben Oumaira en ik ben 9 jaar. Ik zit in groep 6a en is ben heel sportief. Vooral Kickboksen, turnen, zwemmen en gymnastiek vind ik leuk. Ik heb hele leuke ideeën voor de leerlingenraad. Juf Isis begeleidt ons super goed, ze doet het geweldig!

 
 

Safa
Ik ben Safa (10 jaar), ik zit in groep 6b. Mijn hobby’s zijn tekenen en winkelen. Later wil ik dokter worden. Ik vind het leuk om te vergaderen met juf Isis. Het is mijn eerste jaar als lid van de leerlingenraad. Ik zit er nu samen in met mijn broer Wesal.

 
 

Nohaila
Hallo ik ben Nohaila en zit in groep 6b. Dit is mijn eerste jaar in de leerlingenraad. Ik ben 10 jaar. Ik heb heel veel ideeën voor de school. Ik wil bijvoorbeeld dat er gratis naschoolse activiteiten komen, zodat de kinderen waarvan de ouders geen geld hebben mee kunnen doen. Mijn hobby’s zijn dansen, tekenen en later wil ik babysitter en stewardess worden. Ik zit vol met plannen voor de school en hoop dat er daarvan een paar zullen worden uitgevoerd.

 

 

 
OBS de Erasmus
Erasmuslaan 3
2037 LA Haarlem
023-5338700
administratie.erasmus@spaarnesant.nl
Ontwerp | HFCM Onderwijs Webdesign | web2work