Nieuws

Leerlingenraad 

OBS de Erasmus

Onze leerlingenraad bestaat in het schooljaar 2023-2024 uit elf leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. 
Dit jaar zullen we ons buigen over plannen voor het schoolplein. We vinden dat het schoolplein aantrekkelijker gemaakt moet worden, zodat we er fijn op kunnen spelen. We zouden heel graag een nieuw klimrek willen. Ook missen we duikelrekken. Hoe leuk zou het zijn om een stormbaan aan te leggen, zodat we lekker veel kunnen bewegen op het plein? Allemaal plannen voor onze school waar we vrolijk van worden. We gaan ons best doen om er iets moois van te maken.
Gezonde kinderen in een gezonde school, daar staat de leerlingenraad voor!

 

Groep 6:  Ruwaydah Azor, Rodaina el Kenfaui
  en Maryam Mouhmouh
Groep 7:  Zayd el Hilali, Faysal Ouariri,
  Jasmin Said en Mustafa Juwala
Groep 8:  Esila Çoban, Nohaila el Hajri,
  Oumaira Bouchnafa en Safa Khadjazadah

 

De leerlingenraad stelt zich voor

 

 Leerlingen groep 6

 
Hoi, ik ben Ruwaydah, ik zit in groep 6 en ben 9 jaar oud. Mijn hobby’s zijn; zwemmen, tekenen, koken, lezen en schilderen. Ik ga na schooltijd graag naar de bibliotheek en buiten spelen.
Hoi, ik ben Rodaina, ik ben 9 jaar oud en zit in groep 6. Mijn hobby’s zijn turnen en zwemmen. Op school vind ik taal en spelling leuke vakken. Ik zit in de leerlingenraad omdat het me interessant lijkt om mee te denken over onderwerpen die belangrijk zijn voor school.

 

Ik ben Maryam, ik ben 9 jaar oud en zit in groep 6. Mijn hobby’s zijn: turnen, tekenen en knutselen. Mijn lievelingsvak op school is Blink. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik veel ideeën heb en omdat ik een rijke fantasie heb. Hierdoor kan ik leuke en interessant voorstellen komen om in de leerlingenraad te bespreken.

 

Leerlingen groep 7

 
Hoi, ik ben Zayd. Ik ben 10 jaar oud en zit in groep 7a. Mijn hobby’s zijn voetballen en rennen. Ik vind het milieu en buiten zijn belangrijk, daarom ben ik in de leerlingenraad gegaan. Ik wil er graag meedenken over een nieuw schoolplein.

 

 

 

Ik ben Faysal, ik ben 10 jaar en ik zit in groep 7a. Mijn hobby’s zijn trefbal en karate. Ik wou in de leerlingenraad om te helpen dat die hobbels op het bovenplein weggaan, want die hobbels zijn gevaarlijk. Kinderen vallen heel hard en ze zijn erg glad.

 

 

Hoi, ik heet Jasmin. Ik ben 10 jaar oud en zit in groep 7b. Ik vind het belangrijk om mensen te helpen, daarom ben ik in de leerlingenraad gegaan. Door mijn ideeen de delen en belangrijke onderwerpen voor de school te bespreken wil ik graag op een positieve manier bijdragen aan de school.

 

 

Hallo, ik ben Mustafa, ik zit in groep 7b. Mijn hobby’s zijn voetballen en basketballen.

 

Leerlingen groep 8

 
Hallo, ik ben Esila en ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 8a en in de leerlingenraad. Mijn hobby’s zijn tekenen, knutselen, lezen, basketballen en mensen helpen. Omdat ik graag mensen help ben ik in de leerlingenraad gegaan. Ik wil graag meedenken over een nieuw schoolplein.

 

Hallo, ik ben Nohaila en ben 12 jaar oud. Ik zit in groep 8b. Mijn hobby’s zijn kickboksen, knutselen en mensen helpen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om mensen te helpen bijvoorbeeld met een nieuw schoolplein. Ook wil ik dat kinderen plezier hebben op school.

 

 

Hoi ik ben Oumaira en ik zit in groep 8a en is ben heel sportief. Vooral Kickboksen, turnen, zwemmen en gymnastiek vind ik leuk. Ik heb hele leuke ideeën voor de leerlingenraad.

 

Hoi, ik ben Safa en ben 12 jaar oud. Ik zit in groep 8b. Mijn hobby’s zijn tekenen en muziek luisteren. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik met andere leerlingen en leerkrachten wil nadenken over onze school en dat iedereen het leuk heeft hier. Later wil ik graag dokter worden omdat ik graag andere mensen wil helpen.

 

 
OBS de Erasmus
Erasmuslaan 3
2037 LA Haarlem
023-5338700
administratie.erasmus@spaarnesant.nl
Ontwerp | HFCM Onderwijs Webdesign | web2work