Nieuws

Leerlingenraad 

OBS de Erasmus


De leerlingenraad stelt zich voor

Youssef Houliche
Hoi, ik ben Youssef Houliche en ik zit in groep 6. Ik ben 9 jaar,  dit jaar zit ik voor het eerst in de leerlingenraad en ik heb er veel zin in! Mijn hobby’s zijn voetballen en ik zit in de leerlingenraad omdat ik goede ideeën heb voor de school. Ik ben creatief en heel behulpzaam. Ik wil later bij Microsoft werken.


Hamena Shir
Ik ben Hamena en ik zit dit jaar ook voor het eerst in de leerlingenraad. Ik ben 9 jaar en zit in groep 6. Ik heb heel veel leuke plannen voor de school en ik vind het leuk om te vergaderen. 


Furkan Efran Gülten
Ik ben Furkan Efran en ik zit in groep 7. Dit is mijn tweede jaar in de leerlingenraad. Ik heb boordevol ideeën voor de school. Ik ben heel creatief en ik zit op de donderdag bij de Day of Week school. Mijn hobby’s zijn tekenen, gamen en met vrienden zijn. Later wil ik archeoloog worden


Omaira Ereduani
Ik ben Omaira Ereduani en ik ben 9 jaar. Ik zit in groep 7 bij juf Nicole. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik goede ideeën heb voor de school en ik vind het leuk om de school nog beter te maken. Ik zit op taekwondo en vind het ook erg leuk om creatief bezig te zijn.


Tennam Ghangrunyetsang
Hoi, ik ben Tennam en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik de school wil helpen om nog beter te worden. Mijn hobby’s zijn voetballen, zwemmen. Ik vind het erg leuk om in de leerlingenraad te zitten en ik vind het ook super leuk op de Erasmus!


Yara Groeneveld
Hoi, ik ben Yara Groeneveld en ik ben 12 jaar. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik hele leuke ideeën heb voor de school. Ik vind de leerlingenraad leuk omdat ik kan mee praten over de ontwikkelingen op school.


Ibrahim Al Ouamari
Hoi, ik ben Ibrahim en ik ben elf jaar. Ik zit in groep 8 en ik ben samen met andere klasgenoten het oudste lid van de leerlingenraad. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik later politicus wil worden. Ik vind het ook erg interessant om andere ideeën en meningen te horen en ik respecteer ieders mening. 


Yousra El Mannichi

Hoi, ik ben Yousra en ik ben 11 jaar. Ik zit in groep 8, dit is mijn laatste jaar in de leerlingenraad. Ik vind kickboksen en voetballen heel leuk. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik goede ideeën heb voor de school. Het afgelopen jaar hebben wij een actie voor het goede doel georganiseerd en dat vond ik erg leuk!


 
OBS de Erasmus
Erasmuslaan 3
2037 LA Haarlem
023-5338700
administratie.erasmus@spaarnesant.nl
Ontwerp | HFCM Onderwijs Webdesign | web2work