Nieuws

Leerlingenraad 

OBS de Erasmus

Hoera! De leerlingenraad is weer compleet! Er zijn vier nieuwe leden gekozen door de kinderen uit groep 6. Op donderdag 8 oktober zijn alle stemmen geteld. Uit groep 6a zijn het Mirale en Montasser geworden, uit groep 6b Nidae en Usman. De raad bestaat nu in totaal uit negen leerlingen van de groepen 6 tot en met 8. De kinderen hebben allemaal enorm hun best gedaan met campagne voeren!

Groepen 6:    Mirale N’Mar, Montasser al Amri, Nidae al Attar en Usman Rabiou

Groepen 7:    Özgür Cinkiz, Fatima Alouamari, Wesal Khadjazadah, Abdullah el Haddad

Groep 8:       Hamena Shir

De eerste bijeenkomst met deze nieuwe leerlingenraad staat gepland op donderdag 22 oktober om 8.30 uur.

De leerlingenraad stelt zich voor

 

Özgür Cinkiz
Hallo, ik ben Özgür uit groep 7a. Ik zit in de leerlingenraad, want het lijkt mij erg leuk om mee te denken met schoolse zaken. Eén van mijn ideeën is om meer uitstapjes met de groepen doen. Mijn hobby’ s zijn voetballen, zwemmen en gamen. Ik heb heel veel zin in mijn eerste jaar als lid van de leerlingenraad. 


Fatima Al Ouamari
Ik ben Fatima en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in groep 7a en ik vind dansen en tekenen leuk. Dit is mijn tweede jaar in de leerlingenraad en ik vind het leuk om regels en ideeën te bedenken en om te vergaderen. Eén van mijn ideeën is om meer water te drinken op school.

 


Wesal Khadjazadah
Ik ben Wesal en ik ben 9 jaar, ik zit in groep 7a en dit is mijn tweede jaar als lid van de leerlingenraad. Mijn hobby’s zijn lezen en voetballen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik de school nog beter en leuker wil maken. Eén van mijn ideeën is om huiswerkbegeleiding aan te bieden voor leerlingen die dat nodig hebben. 


Abdullah El Haddad
Ik ben Abdullah en ik ben 10 jaar. Mijn hobby’s zijn voetballen, koken en buitenspelen. Ik zit in de leerlingenraad want ik heb goede ideeën voor de school. Ik wil de school beter maken.


Hamena Shir
Ik ben Hamena en ik zit voor het derde jaar in de leerlingenraad. Ik zit in groep 8. Ik heb heel veel leuke plannen voor de school en ik vind het leuk om te vergaderen. Mirale N'Mar


 

Montasser al Amri

 
 

Nidae el Attar

 

Usman Rabiou


 

 
OBS de Erasmus
Erasmuslaan 3
2037 LA Haarlem
023-5338700
administratie.erasmus@spaarnesant.nl
Ontwerp | HFCM Onderwijs Webdesign | web2work