Nieuws

Leerlingenraad 

OBS de Erasmus

Hoera! De leerlingenraad is weer compleet! Er zijn vier nieuwe leden gekozen door de kinderen uit groep 6. Op donderdag 8 oktober zijn alle stemmen geteld. Uit groep 6a zijn het Mirale en Montasser geworden, uit groep 6b Nidae en Usman. De raad bestaat nu in totaal uit negen leerlingen van de groepen 6 tot en met 8. De kinderen hebben allemaal enorm hun best gedaan met campagne voeren!

Groepen 6:    Mirale N’Mar, Montasser al Amri, Nidae al Attar en Usman Rabiou

 

Groepen 7:    Özgür Cinkiz, Fatima Alouamari, Wesal Khadjazadah, Abdullah el Haddad

Groep 8:       Hamena Shir

De eerste bijeenkomst met deze nieuwe leerlingenraad staat gepland op donderdag 22 oktober om 8.30 uur.

De leerlingenraad stelt zich voor

Özgür Cinkiz
Hallo, ik ben Özgür uit groep 7a. Ik zit in de leerlingenraad, want het lijkt mij erg leuk om mee te denken met schoolse zaken. Eén van mijn ideeën is om meer uitstapjes met de groepen doen. Mijn hobby’ s zijn voetballen en gamen. Ik heb heel veel zin in mijn tweede jaar als lid van de leerlingenraad. 


Fatima Al Ouamari
Ik ben Fatima en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 7a en ik vind dansen en tekenen leuk. Dit is mijn tweede jaar in de leerlingenraad en ik vind het leuk om regels en ideeën te bedenken en om te vergaderen. Eén van mijn ideeën is om in plaats van een sportdag een wedstrijddag te organiseren of een talentenjacht voor de hele school te houden.

Wesal Khadjazadah
Ik ben Wesal en ik ben 10 jaar, ik zit in groep 7a en dit is mijn tweede jaar als lid van de leerlingenraad. Mijn hobby’s zijn lezen en voetballen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik de school nog beter en leuker wil maken. Eén van mijn ideeën is om huiswerkbegeleiding aan te bieden voor leerlingen die dat nodig hebben. 


Abdullah El Haddad
Ik ben Abdullah en ik ben 10 jaar. Mijn hobby’s zijn voetballen, koken en buitenspelen. Ik zit in de leerlingenraad want ik heb goede ideeën voor de school. Ik wil de school beter maken.


Hamena Shir
Ik ben Hamena en ik zit voor het derde jaar in de leerlingenraad. Ik zit in groep 8. Ik houd van zwemmen. Ik heb heel veel leuke plannen voor de school en ik vind het leuk om te vergaderen.Mirale N'Mar
Ik ben Mirale, ik ben 10 jaar en zit in groep 6a. Mijn hobby’s zijn tekenen, voetballen en zwemmen. Ik zit voor het eerst in de leerlingenraad en vind het leuk om te vergaderen met juf Isis. Het lijkt me leuk om een keer om met de groepen naar de schaatsbaan te gaan, dat is mijn idee. Meer uitjes met de klas.


  Montasser al Amri
Hallo, ik ben Montasser. Ik zit in groep 6a en ben 9 jaar. Ik vind het leuk dat ik gekozen ben om in de leerlingenraad te zitten. Ik houd van voetballen, gamen en buitenspelen. Leuke plannen maken voor de school, daar houd ik van. Ik hoop met veel leuke plannen te komen tijdens een vergadering.
 
  Nidae el Attar
Goedendag ik ben Nidae en ik ben 9 jaar. Ik zit in groep 6b en ben heel bij dat ik in de leerlingenraad zit. Mijn hobby’s zijn kickboksen, koken en skaten. Voor de leerlingenraad ga ik mijn best doen om met leuke ideeën en plannen te komen.

 

Usman Rabiou
Ik ben Usman, ik ben 10 jaar oud. Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten en om plannen te maken. Ik zit in groep 6b. Mijn idee is dat kinderen lief voor elkaar moeten zijn en niet elke keer boos op elkaar moeten zijn. Mijn hobby’s zijn buitenspelen, voetballen en gamen. Het is leuk om te vergaderen met de leerlingenraad.


 

 
OBS de Erasmus
Erasmuslaan 3
2037 LA Haarlem
023-5338700
administratie.erasmus@spaarnesant.nl
Ontwerp | HFCM Onderwijs Webdesign | web2work