Nieuws

Leerlingenraad 

OBS de Erasmus


De leerlingenraad stelt zich voor

 

Özgür Cinkiz
Hallo, ik ben Özgür uit groep 6a. Ik zit in de leerlingenraad, want het lijkt mij erg leuk om mee te denken met schoolse zaken. Eén van mijn ideeën is om meer uitstapjes met de groepen doen. Mijn hobby’ s zijn voetballen, zwemmen en gamen. Ik heb heel veel zin in mijn eerste jaar als lid van de leerlingenraad. 


Fatima Al Ouamari
Ik ben Fatima en ik ben 9 jaar oud. Ik zit in groep 6a en ik vind dansen en tekenen leuk. Dit is mijn eerste jaar in de leerlingenraad en ik vind het leuk om regels en ideeën te bedenken en om te vergaderen. Eén van mijn ideeën is om meer water te drinken op school.


Wesal Khadjazadah
Ik ben Wesal en ik ben 8 jaar, ik zit in groep 6b en dit is mijn eerste jaar als lid van de leerlingenraad. Mijn hobby’s zijn lezen en voetballen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik de school nog beter en leuker wil maken. Eén van mijn ideeën is om huiswerkbegeleiding aan te bieden voor leerlingen die dat nodig hebben. 


Abdullah El Haddad
Ik ben Abdullah en ik ben 9 jaar. Mijn hobby’s zijn voetballen, koken en buitenspelen. Ik zit in de leerlingenraad want ik heb goede ideeën voor de school. Ik wil de school beter maken.


Hamena Shir
Ik ben Hamena en ik zit voor het tweede jaar in de leerlingenraad. Ik zit in groep 7. Ik heb heel veel leuke plannen voor de school en ik vind het leuk om te vergaderen. 


Furkan Efran Gülten
Ik ben Furkan Efran en ik zit in groep 8. Dit is mijn derde jaar in de leerlingenraad. Ik heb boordevol ideeën voor de school. Ik ben heel creatief en ik zit op de donderdag bij de Day of Week school. Mijn hobby’s zijn tekenen, gamen en met vrienden zijn. Later wil ik archeoloog worden


Omaira Ereduani
Ik ben Omaira Ereduani en ik zit in groep 8. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik goede ideeën heb voor de school en ik vind het leuk om de school nog beter te maken. Ik zit op taekwondo en vind het ook erg leuk om creatief bezig te zijn.


 
OBS de Erasmus
Erasmuslaan 3
2037 LA Haarlem
023-5338700
administratie.erasmus@spaarnesant.nl
Ontwerp | HFCM Onderwijs Webdesign | web2work